måndag 14 november 2011

ja vad ska man säga...

Vi har nu varit här i nästan 3 veckor, behandlingen har gått ganska bra, dock fick vi lite dåliga nyheter idag, mina ägg vill inte riktigt växa till sig. Så med en elefant dos av hormoner och lite tur så blir det ändå äggplock till slut. Tydligen så håller mina äggstockar på att lägga av, ah ja,  en sak till det är fel på då....
Vid detta laget är jag ganska van, men det innebär att vi måste stanna lite längre än vi räknat med, och jag var inställd på att få åka hem på torsdag, men nu blir det ikke så. Vet ej exakt när vi åker, men får väl passa på att skämma bort mig på ngt spa.
Vi är ju i Bangalore, och allt här är jättebra, Rob följer med oss till alla provtagningar och läkarbesök, visar oss runt och är behjälplig i allt han kan.
Det som jag tycker är lite tråkigt är att det finns ej så mkt att göra här, ingen strand direkt och om man inte har råd med ett 5 stjärningt hotell så ingen pool heller.
Indisk mat är inte riktigt min grej har jag kommit fram till, vet ej om det beror på min viktoperation eller om jag helt enkelt inte tål starka kryddor mer. Här nere är maten ganska stark, det är tur att vi kan laga vår egen mat i lägenheten annars vet jag inte vad jag hade gjort.


2 kommentarer:

 1. Hej
  Det låter inte bra att äggen inte växer till sig som de ska men förlita dig på doktorerna! Vi önskar all lycka och hoppas att det trots allt ska gå bra. Det kan ju räcka med ett fungerande ägg:-)

  Nej, den indiska maten är inget för känsliga magar. Jag kommer ihåg att det kunde vara ruggigt start ibland. Vi hade dock en del västerländska restauranger i närheten där vi bodde och hemleveransen av mat var suverän.

  Lycka till nu och håll oss uppdaterade om vad som händer.

  SvaraRadera
 2. Tack! det ska jag göra.
  Var inne och kikade på din blogg, vilken sötnos ni har! vad underbart att äntligen få bli en familj. ;)

  SvaraRadera